033 456 68 58
info@bu3.nl

Marketingbegeleiding

Marketing. Persoonlijk, op maat en met resultaat

Uw bedrijf onweerstaanbaar voor uw doelgroep maken, houdt meer in dan even een website bouwen en deze vindbaar maken. Het begint bij goed de doelgroep snappen. U scoort betere resultaten als uw doelgroep (bij wijze van spreken) verliefd op uw diensten en producten wordt.

Van a t/m resultaat

BU3 zet u in de schijnwerpers: in Google, op social media, op websites die geliefd zijn bij uw doelgroep, in hun mailbox en in kranten of magazines die ze graag lezen. Waar uw doelgroep komt, zorgen we ervoor dat ze u ontmoeten.

Welke begeleiding past bij u?

We zijn flexibel in de manier waarop we werken en hanteren geen langlopende contracten.

Basis

Vanaf 99 euro per maand

Zoekt u iemand die uw marketing bewaakt? En acties bedenkt die tot verbetering van uw (online) resultaten leiden? Neem dan contact met ons op, want dat is iets wat wij graag doen. Persoonlijk, op maat en natuurlijk met resultaat.

Pro

Vanaf 1495 euro per maand

Voor een vast bedrag per maand zijn wij de regisseur van uw marketing. We maken een jaarplan en zetten de benodigde acties in gang om de doelstellingen te halen.

U weet nu iets meer over ons.  We zijn inmiddels enorm benieuwd naar wie u bent en welk bedrijf u vertegenwoordigt. Als u meer hierover wilt vertellen, neem dan contact met ons op. Dat kan iedere werkdag via 033 456 68 58 en 24/7 via de mail. We maken graag kennis met u.

Neem contact met ons op