033 456 68 58
info@bu3.nl

Design, marketing & content

Het gemak van alles op één adres

Design, content en marketing

We bouwen websites, maken ze goed vindbaar in Google, schrijven teksten en blogs, bedenken leuke social updates, ontwerpen mooie brochures en zetten slimme marketingcampagnes op. Eigenlijk doen we alles wat nodig is om bedrijven onweerstaanbaar én vindbaar te maken.

Betrokken

Zie ons als uw eigen creatieve afdeling. Persoonlijk en op maat gaan we voor u aan de slag, zelfs incompany als dat handig is.

 

Done!

Wat we afspreken, komen we ook na. Ook al moeten we er een nachtje voor doorhalen.

Resultaat

Onze diepgaande kennis van marketing zorgt voor projecten die resultaat opleveren.

Ready for take off?

Uw bedrijf onweerstaanbaar voor uw doelgroep maken, houdt meer in dan even een website bouwen en deze vindbaar maken. Het begint bij goed de doelgroep snappen. U scoort betere resultaten als uw doelgroep (bij wijze van spreken) verliefd op uw diensten en producten wordt. Als u hier nog geen strategie voor heeft, maken we die graag voor u.

Op weg naar resultaat

Als uw website de taal van uw doelgroep spreekt, hoeft u alleen nog maar vindbaar te worden om resultaat te scoren. Onze focus is altijd gericht op dat goede resultaat bij wat we ook maken en doen.

Overal opvallen

BU3 zorgt voor een perfect match tussen u en uw doelgroep. Dat doen we door aantrekkelijke communicatiemiddelen te combineren met een goede vindbaarheid. We zetten u in de schijnwerpers: in Google, op social media, op websites die geliefd zijn bij uw doelgroep, in hun mailbox en in kranten of magazines die ze graag lezen.

Voor wie?

We werken net zo graag voor start-ups als volwassen organisaties. Iets dat ons kenmerkt, is dat we graag op een respectvolle manier met communicatie en marketing aan de slag gaan. We geloven in een vriendelijke marktbenadering. Dat zult u merken aan de manier waarop we uw teksten schrijven en campagnes opzetten.

Welke begeleiding past bij u?

We zijn flexibel in de manier waarop we werken

Regelmatig

Vanaf 99 euro per maand

We hanteren aantrekkelijke tarieven als we u maandelijks mogen ondersteunen met blogs, nieuwsbrieven, social updates, Google Adwords, business coaching, adverteren op social media and so on…

Dagelijks

Vanaf 1495 euro per maand

Voor een vast bedrag per maand zijn wij de regisseur van uw (online) marketing. We ondersteunen bij alles wat nodig is, zoals seo, Google Adwords, social media, blogs, monitoring, seo én link building.

U weet nu iets meer over ons.  We zijn inmiddels enorm benieuwd naar wie u bent en welk bedrijf u vertegenwoordigt. Als u meer hierover wilt vertellen, neem dan contact met ons op. Dat kan iedere werkdag via 033 456 68 58 en 24/7 via de mail. We maken graag kennis met u.

Neem contact met ons op