033 456 68 58
info@bu3.nl

Wilt u meer klanten?

Marketingbegeleiding

Voor 99 euro per maand helpen we om de klantreis van uw bedrijf of organisatie te optimaliseren. Dat is inclusief een maandelijkse inspirerende marketingsessie, doorlopende monitoring en handige tussendoortips.

‘Inclusief alles’-websites

Bij marketingbureau BU3 weet u zeker dat het uw nieuwe website aan niets ontbreekt. We zorgen voor een slimme strategie, maken goede content en bouwen ‘m mooi en uiterst zoekmachinevriendelijk.

Identiteitontwikkeling

We houden van mooie dingen. Vanuit die passie voor schoonheid ontwerpen we graag websites en huisstijlen en ondersteunen we u bij het bewaken en ontwikkelen van uw visuele identiteit.

Cursus Marketing Essentials

Een cursus die een overzicht geeft van handige marketingtools en -inzichten. Zo leert u hoe u een Value Proposition Canvas, klantreis en zoekwoordanalyse in uw eigen bedrijf kunt inzetten. Na de cursus weet u wat nodig is om van uw bedrijf (of website) een marketinghit te maken.

Meer info & een plek reserveren

Marketingplan nodig?

Bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf? Of wil het niet zo vlotten met de resultaten van uw huidige onderneming? We zetten u graag op de goede koers, zodat u de wind in de zeilen krijgt.

Content marketing

Om succes te scoren, is content nodig. BU3 zorgt voor een effectieve aanpak en maken die ook graag concreet met seo-teksten, blogs, casussen en wat verder nodig is om bij uw doelgroep in beeld te komen.

Blog

Een bureau voor online marketing? Dat heeft u helemaal niet nodig

Er is veel vraag naar online marketeers. Welke rol is er nog voor een gewone marketeer weggelegd, dus een marketeer zonder online ervoor?

Lees verder

WordPress is populair, maar TYPO3 kan een betere keus zijn

Alles wat opvalt, trekt kijkers. En alles wat in positieve zin veel kijkers trekt, moet wel kwaliteit hebben. In dit artikel verwonderen we ons over de populariteit van WordPress.

Lees verder

Er is een goed alternatief voor mazzelmarketing

We laten ons graag inspireren door zeevissers. Zoals zij niet lukraak hun netten uitgooien, zo levert een goede voorbereiding ook betere resultaten op bij marketingacties. Wat houden die voorbereidingen in?

Lees verder