EEN IDEE OMZETTEN IN EEN SUCCESVOL CONCEPT

Heeft u een leuk zakelijk idee en wilt u hier iets mee? Een nieuw bedrijf beginnen of uw huidige business op een andere manier aanpakken? Ga dan niet gelijk aan de slag met een nieuwe website of app, maar denk eerst na over uw positionering: hoe kunt u dit idee zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de doelgroep?

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Ik help graag uw of jouw idee om te zetten in een slimme strategie.

U heeft het goede idee, ik beschik over de ervaring en know-how om de slagingskans hiervan te vergroten. Dat kan een idee voor een nieuw bedrijf zijn, een campagne of een nieuw merk. In een aantal sessies van 2 tot 3 uur lopen we langs alle belangrijke onderdelen. Het kan hierbij relevant zijn een goed beeld van uw concurrenten te hebben. Die concurrentenanalyse kunt u door mij uit laten voeren, of zelf doen. Als u de tijd heeft zelf hiermee aan de slag te gaan, krijgt u hiervoor instructies mee. Datzelfde geldt voor een doelgroepanalyse.

Mijn uurtarief is 85 euro (excl. btw). Hoeveel sessies nodig zijn, is afhankelijk van uw eigen input en voorbereiding. Misschien weet u al heel goed wat u wilt en hoe u het aan wil pakken? In dat geval is wellicht slechts een punt op de i nodig om uw initiatief sterk te lanceren.

Alle sessies vinden plaats op mijn kantoor in Amersfoort. Dit kan zowel overdag als op sommige avonden, net wat prettig voor u is. Bel gerust voor meer informatie. Ik ben enorm benieuwd naar uw of jouw idee!

Zin om kennis te maken?