033 456 68 58
info@bu3.nl

Workshop Marketing Essentials

Workshop Marketing Essentials

Bent u benieuwd wat u zelf kunt doen aan marketing van uw bedrijf? Wilt u beslagen ten ijs komen bij overleggen met uw marketingbureau? In een praktische en inspirerende workshop leren we u de kneepjes van het vak.

Inhoud

Dit avondje marketing zit vol met de spreekwoordelijke krenten uit de pap. U hoort dus niet álles over marketing, maar wel over onderwerpen die het verschil voor uw bedrijf maken, zoals:

  • Superverleidelijk voor uw doelgroep worden
  • Van uw bedrijf een geoliede marketingmachine maken
  • Een gigantische hit in Google scoren

U maakt kennis met belangrijke modellen, zoals het Value Proposition Canvas Model en de klantreis. Na de cursus weet u wat nodig is om van uw bedrijf (of website) een marketinghit te maken.

Voor wie?

Deze workshop is perfect voor starters, ondernemers, zzp’ers en een ieder die op zoek is naar een prettig marketingritme voor het bedrijf waar hij of zij werkt.

Mogelijke leerdoelen

  • De marketing van uw bedrijf professionaliseren
  • Meer omzet uit uw bedrijf halen
  • Een goede gesprekspartner zijn voor communicatieprofessionals

Planning & Kosten

De cursus vindt plaats op maandagavond 10 september in het kantoor van BU3 en duurt van 18.30 tot 21.30 uur. Er is ruimte voor 9 deelnemers. De kosten zijn € 89,00 (excl. btw).

Tot slot

Nog even iets over de foto. U ziet mensen verwondert naar een bellenblaasschouwspel kijken. Verwonderen speelt ook een belangrijke rol in marketing, misschien wel de hoofdrol.

Als u in staat bent om uw doelgroep te blijven boeien, heeft u begrepen waar marketing om draait. In de workshop staan we stil bij de kunst van verwonderen of verleiden. Iedereen kan dit leren en toepassen in zijn of haar bedrijf.  Met mooie resultaten als gevolg.

Reserveren

Wilt u plaatsnemen op 1 van de 9 stoelen, vul dan hieronder uw gegevens in.