TYPO3 CMS: het veilige en stabiele alternatief

TYPO3 CMS

Zoekt u een bureau om uw TYPO3-website te bouwen en/of te onderhouden? BU3 heeft meer dan 15 jaar ervaring met TYPO3 en kan u op alle gebieden van dienst zijn. We kunnen websites bouwen in TYPO3, extensies ervoor ontwikkelen, upgrades uitvoeren, hosten en onderhouden.

We love TYPO3

Een van de grote voordelen van TYPO3 is dat het content management nauwelijks vatbaar is voor aanvallen van hackers. Als uw website met TYPO3 gebouwd is, loopt u dus veel minder risico dan bijvoorbeeld met het veel populairdere WordPress.

We werken graag met TYPO3 omdat het zo robuust en betrouwbaar is

Nadelen TYPO3

Belangrijkste nadeel van TYPO3 zijn de kosten.

Terwijl er voor WordPress enorm veel plugins (uitbreidingen) beschikbaar zijn die eenvoudig op een website te plaatsen zijn, moet er voor TYPO3 vaak geprogrammeerd worden om een nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Een website in TYPO3 kost dan ook meer omdat er maatwerk nodig is.

We raden dan ook vanwege de kosten vaak aan kleine bedrijven aan om met WordPress aan de slag te gaan. De voordelen van veiligheid en stabiliteit zijn voor grotere bedrijven vaak een reden om met TYPO3 te gaan werken.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten wat we op het gebied van TYPO3 CMS voor u kunnen betekenen.

Andere artikelen

Stop met mazzelmarketing

Bedrijven die lukraak met hun marketing bezig zijn, zonder strategie en goede organisatie, kunnen veel leren van professionele zeevissers.

Wie bezoeken uw website?

Met MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) is het mogelijk om voorkeuren van mensen weer te geven en bezoekers van een website in te delen in 4 types.

Contact

Bel doordeweeks tussen 8.30 en 18.00 uur naar 033 456 6858, stuur een e-mail naar info@bu3.nl of vul het formulier in.